Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Το μυαλό είναι απο μόνο του οπιούχο




έρωτας το πιο σκληρό ναρκωτικό .τι τα θέλετε όλα τα σκατά που πίνετε και καθετί χημεία που δηλητηριάζει  τον εγκέφαλό σας όταν το μονο που μπορειτε να κανετε ειναι να ερωτευτειτε....γιατι πια ετσι ειναι το βλεπω γυρω μου, ζω σε μια υπνοτισμενη εποχη που ολα σου προσφερονται στο πιατο ,για ολα υπαρχει η ετοιμη λυση ωστε να μην μπεις στο κοπο να παιδεψεις το κεφαλι σου.σβηστηκαν τα ονειρα ,η φαντασια,ο ερωτας...αυτα μονο αναζητω αυτα ψαχνω στο βλεμμα οποιου συνανταω..σε ενα τοιχο τυχαια διαβασα οτι '' μας αρεσει οτι απαγορευεται αλλα αμα κατσει η φαση και επιτρεπεται εκει γιατι τα χανετε? ''...σε μια γενιά που ο ερωτας ειναι ελευθερος δεν υπαρχουν ερωτευμενοι.Ψαχνω το ατομο που θα βλεπει λιγο παραπερα δεν θελω παλι να πεσω στην παγιδα που θα του εξηγω εγω ,θελω καποιον να με παρει απ το χερι και να με ταξιδεψει στον κοσμο του,και δεν το κρυβω φοβαμαι ..γιατι ενα γαμημενο αποθημενο μου αφησε μια μεγαλη πληγη την ανασφάλεια και παλευω μεσα μου να βγω απ αυτο..και να ζω, να μην φοβαμαι τον ερωτα , να τον ρουφαω σταλα σταλα να ξεχναω τα παντα ,να χαμογελαω με το που ακουω το ονομα του,να τρεμω οταν ερχομαι κοντα του,να τον ζηταω οταν ειναι μακρια, να μου μαθαινει να ακουω, να σιωπει,να σιωπω...να χανομαστε στις σιωπες μας...ο  S.Dalli  ειπε ''μην παιρνετε ναρκωτικα,γινεται τα ναρκωτικα''.. ο ενας για τον αλλον, να γινεις και να γινω ναρκωτικο σου..ερωτευτειτε σε ενα κοσμο που φοβαται να αφεθει ,ερωτευτειτε σε ενα κοσμο που κοιμαται,ερωτευτειτε σε ενα κοσμο που σιωπει μοναχος του...οι ανθρωποι πλεον φαντασου θεωρουν αγαπημενη τους διασκεδαση ενα δωματιο σκοτεινο που σε εμποδιζει να βλεπεις το προσωπο και τις εκφρασεις των αλλων, με μουσικη τοσο δυνατη ωστε να μην επιτρεπει  καμιά συνομιλια ..σιγα σιγα και ο αλλος δεν θα μπαινει καν στον κοπο να μιλησει ή να σε κοιταξει καταματα να ανακαλύψει τι σκεφτεσαι...μενουμε θεατες και χανουμε την ουσια..παιρνουμε χημειες για να δουμε ωραια πραγματα και να νιωσουμε ομορφα ..ποτε θα καταλαβετε οτι ''το μυαλο ειναι απο μονο του οπιουχο'', δεν εχεις  ανακαλύψει τι πραγματα μπορεις να κανεις με τη σκεψη σου ,και ειναι κριμα, ή τι χαρα μπορει να σου προσφερει ο έρωτας ...ξυπνηστε και ζηστε!ερωτευτειτε μεχρι υπερβολικης  δόσης .

3 σχόλια:

Πέλαγος των Ονείρων είπε...

Συμφωνώ κ εγω,δεν έχουμε ανακαλύψει τις δυνατοτητές μας,υποτιμάμε & κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας..λες και τον φοβόμαστε,λες και δεν τον θέλουμε..είμαστε χαμένοι,απλοί θεατές των όσων συμβαίνουν..χάνουμε πολλά..
Τι πανέμορφη όμως στα αλήθεια συμβουλή:"ξυπνήστε & ζήστε!",ανακαλύψτε την μαγεία που υπάρχει στον καθένα μας & πάρτε μια γερή δόση Ερωτα !!

αυτή που ήταν κάποτε είπε...

Κι εγώ συμφωνώ μαζί σου.

Η χημεία του έρωτα δεν έχει κανένα υποκατάστατο. Και όλοι κατά βάθος αυτή ψάχνουμε. Αυτά που μας προσφέρει.

Εύχομαι να βρεις πραγματικά κάποιον που να σε ταξιδέψει σε μια χώρα χωρίς πληγές και ανασφάλειες! :) :)

ελ είπε...

@πελαγος των ονειρων : ευχαριστω για τη υποστηριξη και αληθεια το πιστευω δεν μπορω να βλεπω αλλο να βουλιαζουμε στη ρουτινα και την καθημερινοτητα ... και ο ερωτας? τι γινεται με τον ερωτα...?

@αυτη που ηταν καποτε: θα τονισω αυτο που ειπες χωρις ανασφαλειες και ηδη αρχιζει ενα νεο ταξιδι και ειμαι πολυ χαρουμενη γι αυτο