Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Κάποιες νύχτες στους δρόμους σε τρακάρω τυχαία..

Είναι αμάξια οι μόνοι και οι σχέσεις τροχαία...



Ενα απ' τα πρώτα πράγματα που είπες όταν σε γνώρισα και λάτρεψα ήταν ''πες μου να πάμε μέχρι το περίπτερο και θα σου πω βαριέμαι, πες μου να πάμε ταξίδι χωρίς τιποτα και θα σου πω φύγαμε..''. Ωρες ώρες είμαι χαζή.Μόνο εγω θα μπορούσα να πιστέψω τόσο εύκολα τα λόγια ενος άγνωστου.Και αλήθεια δεν με ενδιέφερε αν θα πηγαίναμε χιλιόμετρα και μακριά απ' την πόλη , ας με πηγαίναμε πλατεία και ας ταξιδεύαμε εκέι.Γίατι σε όσους εχω να δώσω φεύγουνε νωρίς? Γιατί μόνο εγώ αναζητώ το κάτι παραπάνω?..
Δυστυχως πια οι άνθρωποι δεν προσπαθουν,δεν δένονται, δεν βλέπουν λίγο παραπάνω,δεν κρατάνε λίγο παραπάνω.Αρκούνται στα εύκολα,εφήμερα,στα λίγα..δεν ξέρουν να αναζητούν.Και εγω κουράστηκα ,κουράστηκα να δίνω για ψίχουλα,κούραστηκα να ψάχνω ταξίδια και να ναυαγώ .Θέλω τη διαδρομή πάτος ,κόλαση , χάος και μια φίλη μου θα μου κάνει παρέα σ αυτό το ταξίδι.
Δεν το μετάνιωσες όπως είπες ότι μπορεί να γινόταν ,δεν γύρισες ..ούτε καν να κοιτάξεις.Και είμαστε χώρια και αντε τώρα να χωρέσουμε σε μια σταλιά μέρος..δυσκολεύομαι , δεν το έχω συνηθίσει.Και δεν αντέχω να σε δω φιλικά δεν γίνεται..δεν ξέρω αν ήταν έρωτας αυτό που ένιωσα ξέρω όμως ότι ήταν απόλυτο!

 Οχι δεν δεχομαι να φευγεις ετσι λες και δεν ηταν ποτε κατι για σενα οταν εσυ με εκανες να το δω σοβαρα ,οταν εσυ μου λεγες να ερθω και να παμε διακοπες,εσυ μου λεγες να μεινουμε σπιτι οι 2μας να μην δουμε κανεναν.Θα το εκτιμουσα να μην μου δινε τιποτα ,να μου δινε τα παντα στο παρον και τιποτα για το μετα, θα το γουσταρα και αμα τελειωνε δεν θα χα να του πω και τιποτα ..ομως τωρα εχω ,γτ τωρα μου σκοτωσε πολλα και εγω με τη σειρα μου πρεπει να σκοτωσω αλλα τοσα που ενιωσα για εκεινον..και ναι δεν το χω ξεπερασει αλλα πλεον νιωθω θυμο και πλεον μου το χαλασε ..ενας 23χρονος λυποταχτει και αδυνατει να αντιμετωπισει ενα ερωτευμενο 19χρονο? ...ειμαστε σαν τα μικρα παιδια ,αν μας μιλας για κατι ,μας το περιγραφεις μας, το δειξεις εμεις θελουμε να το αποκτησουμε θελουμε να γινει να συμβει ..το περιμενουμε.. αν παλι μας διξεις κατι και αμεσως το κρυψεις πισω απ την πλατη σου λεγοντας μας οτι ''ειν μαγικο εξαφανιστηκε'' θα χαρουμε και θα το πιστεψουμε..απλα μην μου ταζεις γιατι φθειρομαι και παντα μονη περιμενω και ποτε κανενας δεν ηρθε να ταξιδεψει εκει που μου εταζε..

 ...και ειναι και αυτο το ''να το ξεχασεις'' , κοιτα που φτασαμε να μην αντιδραμε και να λεμε δεν αξιζει τον κοπο ..μπορει για εκεινον οχι αλλα για σενα? για σενα αξιζε και αμα γινοταν παλι το ιδιο θα επελεγες..Μ αρεσουν τα λαθη τα σωστα με τρομαζουν..αλλα αυτη τη φορα?τι εγινε αυτη τη φορα?νομιζα ήμουν σωστη,είπες οτι ήμουν σωστη,ίσως να μην το εννοουσες..πήρες όλο το λάθος πανω σου για να μην εχω περιθώρια προσπάθειας .Το δικό μου λάθος θα μπορουσα να το διωρθωσω ,αλλα ήθελες να φυγεις οποτε τα φορτωσες όλα πάνω σου.Αλλα παντα φταινε και οι 2 απλα ο ενας πληγωνεται περισσοτερο..Και η καρδιά πονάει ΠΑΝΤΑ όταν ψηλώνει να το θυμάσαι μικρη μου καρδιά.

2 σχόλια:

Φανή είπε...

εκει που θελουμε να αραξουμε δεν μπορουμε κι εκει που μπορουμε δεν θελουμε.. κυκλος, σταματαει ποτε?

ελ είπε...

ποτε μαλλον ..αλλα γαμωτο γιατί να μην μπορούμε...αφου το θέλουμε και προσπαθήσαμε γ αυτό .. την καλησπερα μου φανή!